Skogsfen

Alla inlägg den 28 mars 2013

Av skogsfen - 28 mars 2013 09:07


Larmet är installerat  mamma mår lite bättre. Men naturligtvis så hände något i gårkväll som upprörde mamma. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. 

 

Jag ringde mamma nu på morgonen för att höra hur hon mådde, och då sa hon att hon mådde bättre och jag kunde höra det på hennes röst med. Då berättade hon att det ringt på hennes dörr sent i gårkväll och att det var någon från hemtjänsten som undrade hur hon mådde och att hon larmat. Lilla rädda mamma som aldrig vill göra fel. Larmet hade utlöst av sig själv eller så har hon av misstag kommit åt knappen som hon har om halsen. Hon hade haft svårt för att sova nu inatt för detta. Jag ser också risken med detta, hon lägger av sig larmet för att det inte ska hända. Jag får helt enkelt vänta och se vad som händer nu.

 

Ska jobba ikväll till kl 20:00 sen är det ledigt till måndag kväll. Det blir inte en sådan Påsk som vi tänkt men lite gott att äta blir det iaf. Min svärmor fyller 95 år Långfredagen och vi skulle firat henne med släktkalas så som jag beskrev en gång. Vi gör ju så att vi delar på matbördan ett gäng tar huvudrätt och eterrätt det andra tar sallad dryck och tårta. Så gör vi för båda våra mammor så slipper de gamla tänka på detta. Men nu är svärmor så förkyld och sängliggande att vi får skjuta på det, och min mans bror ligger på lasarettet med lunginflammation. Så denna Påsk går i sjukhetstecken.

 

Till sist ska ni få en bild att titta på, en kär påsktupp som min son gjorde i lekskolan för 35 år sedan. Den har varit med om en del men är ännu med oss. 

 

 

GLAD PÅSK

 

Kramar från Skogsfen.

 

Ett ord på vägen: Ibland måste man göra något helt annat än det man tänkt, men det kan vara just det som man skulle gjort. ;)

 

Presentation


Jag är som jag skrivit på Presentationen , skrivglad, läsglad, matglad och bara glad

Allt på denna blogg är mitt.

Don't touch my site

SMILE

        

                 

                       
 

Skriv något magiskt ♥

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

Kategorier

Du frågar jag svarar.

2 besvarade frågor

Vem är här?

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

VÄDRET

Rufus.

 

Ronja.

 

Spöket

 


Ovido - Quiz & Flashcards